۱۵
خرداد
۱۴۰۲
این روزها بسیاری از والدین تمایلی به فرزند آوری نداشته و به دلایلی مجبورند به فرزند اول خود یا همان تک فرزندشان اکتفا کنند. مشکلات اقتصادی، گرانی، تورم، نبود مسکن و حتی بیکاری ازعواملی است که باعث شده زوجها برای فرزند آوری دست به عصا راه بروند حتی اگر به داشتن چند فرزند علاقه داشته باشند.
۱۳
خرداد
۱۴۰۲
آدمبزرگها هیچوقت اشتباه نمیکنند. آروغ نمیزنند. داد نمیزنند. گریه نمیکنند. مزاحم کار کسی نمیشوند. یکهو عصبانی نمیشوند. غرغر نمیکنند. مگرنه؟ شما چه میگویید؟
اما تصویری از کارهای آدم بزرگها را که روی جلد همین کتاب میبینم، انگار چیز دیگری میگوید. دو آدم بزرگ را میبینیم که تنیس بازی میکنند. یکی شکلک در میآورد و آن یکی عصبانی است. در گوشهی زمین
۱۱
خرداد
۱۴۰۲
اقیانوسی در ذهن رمانی جالب و ماجراجویانه با موضوع اوتیسم است که خواننده را همراه خود به دو سفر میبرد. نخست سفری واقعی و خطرناک در دل جنگل و رودخانه، همراه دو پسر نوجوان و دوم سفری به درون ذهن «ارلی اودن»، نوجوان مبتلا به اوتیسم.
۲
خرداد
۱۴۰۲
سرپرست پیشگیری بهزیستی استان زنجان از غربالگری بیش از ۳ هزار کودک ۵ تا ۶ ساله زنجانی در سال گذشته خبر داد و گفت: والدین غربالگری اضطراب کودکان را جهت حفظ سلامت روان و افزایش تابآوری کودکان در مواجهه با رویدادها و بحرانها را جدی بگیرند.
۳۱
ارديبهشت
۱۴۰۲
شاید برای شما هم پیش آمده باشد. وقتی زمان کودکی و اکنون خود را مقایسه میکنید انگار در آن دوران زمان بیشتر کش میآمد و بواسطه آن کارهایی زیادی انجام میدادیم کارهایی که هنوز خاطراتش در ذهن ما مانده است. اما زمان اکنون متفاوت است. در اکنون زمان مثل برق و باد می گذرد و فرصتهای خاطره سازی هم از
۳۰
ارديبهشت
۱۴۰۲
سامان گلریز، اولین آشپز مرد در صداوسیما معتقد است که تمام مادرها و پدرها بهخصوص پدرها با وجود مشغلههای کاری زیادی که دارند هر زمانی که در روزهای تعطیل فرصت پیدا کردند، با بچهها آشپزی و در این موضوع مشارکت کنند. این امر باعث میشود رابطه بین فرزندان با پدر و مادر شکل اساسیتری به خود بگیرد.
۲۴
ارديبهشت
۱۴۰۲
کتاب نارنگی (واحد کودکونوجوان انتشارات واله)، کتاب «اعتراض» به قلم اِدوآردا لیما با ترجمه محمد آرا را برای گروه سنی نوخوان (+7 سال) منتشر کرد.
۲۳
ارديبهشت
۱۴۰۲
عسل حسینی، نویسنده کودک گفت: بلندخوانی یکی از راههای ارتباط با کودکان است و میتواند موجب تقویت مهارتهای شنیداری، تقویت دایره کلمات، توسعه تخیل، تقویت نگارش، حل مسئله، تفکر خلاقانه، همکاری با دیگران و نهایتا تقویت مهارتهای زبانی کودکان شود؛ چرا که دنیا بر پایه واژه میچرخد.